CREATalk: Ajuts i suport a la cultura i la creativitat

El divendres 30 d’octubre a les 11:00h presentem una taula rodona en la qual tenim el plaer de comptar amb la presència de Maite Esteve directora de la Fundació Catalunya Cultura, Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk – MEDIA de Catalunya i Marta Esteve Directora de Fundació Carulla. La trobada tindrà lloc a Planta Uno i es podrà visualitzar en directe des del canal oficial de YouTube del Servei de Cultura de l’Ajuntament de L’Hospitalet. Segueix la retransmissió en streaming per a conèixer més a fons la labor d’aquests organismes de referència per al sector cultural i com donen suport i ajuden a projectes culturals i creatius.

Àlex Navarro

Coordinador d'Europa Creativa Desk – MEDIA de Catalunya

Llicenciat en Filosofia i format en imatge i so, està al capdavant de l’oficina Europa Creativa Catalunya des de 2014. L’oficina de la Unió Europea és fruit d’un acord de partenariat entre la Comissió Europea i l’Institut Català de les Empreses Culturals, ICEC, on va començar a treballar en el 2002 en l’oficina MEDIA Antena i fins al 2010 i on, a més, ha ocupat els càrrecs de director de Catalàn Films & TV (2011-2012) i director de l’Àrea de Mercats (2013-2014). L’oficina desenvolupa tasques d’informació, promoció i representació tant del subprograma MEDIA, com del subprograma Cultura, així com d’altres programes on el sector cultural pot ser receptor d’ajuts europeus.

Maite Esteve

Directora de la Fundació Catalunya Cultura

Llicenciada en Dret i especialitzada en Direcció i Gestió d’Associacions i Fundacions, economia social i solidària i cooperatives. Entre 2009 i 2016 ha estat responsable de projectes de la Fundació Princesa de Girona i membre del Comitè organitzador del Fòrum IMPULSA i els Premis IMPULSA/FPdGi. També ha estat coordinadora dels projectes “Emprendre és possible” i “Educar el talent emprenedor”. Ha ajudat a impulsar i enxarxar l’economia social del territori des de l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines (2017-2018); prèviament va ser la responsable d’implantació a Girona del Tribunal Laboral de Catalunya (2006-2010), i  responsable dels Serveis Jurídics de la Fundació Gala-Dalí (2000-2006). Entre altres projectes professionals i personals, és impulsora d’una iniciativa público-privada per al desenvolupament d’un pla educatiu adaptat a esportistes d’alt rendiment en edat escolar.

Marta Esteve

Directora de Fundació Carulla

Llicenciada en Dret i Treball Social. S’ha format en lideratge i innovació social. Des de fa gairebé vint anys treballa al costat de les persones dirigint equips i projectes socials a Càritas, la Fundació La Caixa o la Fundació IReS. Actualment és la directora la Fundació Carulla, on treballa per situar la cultura i l’educació com a eixos de transformació social. Forma part del patronat del Teatre Lliure.