Industrial Akroll

Industrial Akroll és un nou espai multidisciplinar del Districte Cultural. Està dirigit per Uri Ribero, amb 20 anys d’experiència en el sector Audiovisual i especialitzat en la realització de Televisió en directe en programes d’entreteniment. També ha dirigit i produït fashion films, documentals i aplicacions audiovisuals en teatre. El seu coneixement de la indústria cultural i audiovisual connecta Industrial Akroll amb les necessitats del col·lectiu creatiu al qual es dirigeix la proposta.

Més info a:
www.industrialakroll.com

Takk Studio

Takk és un espai per a la producció arquitectònica en la intersecció entre naturalesa i cultura dirigit per Mireia Luzárraga i Alejandro Muiño. Part del seu treball pertany al centre d’arquitectura FRAC-Centri en França. Addicionalment Takk ha participat en mostres internacionals a Venècia, Orleans, Oslo o Rabat i ha realitzat dues exposicions individuals a Viena i Barcelona. Mireia i Alejandro són professors a la Universitat d’Alacant, a l’IAAC I a la BAU.

Més info a:
www.takk-architecture.com

Diego Saldaña

Diego Saldaña és escultor, ferrer i artista. Treballa des de TONAL’H, un edifici on conviuen varis artites del Districte Cultural de L’Hospitalet. La seva formació com a escoltor comença en el Carnestoltes de Gualeguaychu l’any 1996 com a empapelador. Amb el transcurs dels anys va anar adquirint experiexcia en totes les tasques principals, soldador,pintor i talla en porexpan. Actualment treballa  amb diferents textures gràcies a la seva participacio en diferents treballs i esdeveniments, des d’escenografias en publicita, teatres o concerts fins al disseny i direccio de carrosses estudiantils.

Més info a:
https://www.instagram.com/yunqueymadera

Laura Gutiérrez de Sala Mi

La Sala Mi és un embotit de moltes coses…És un tot i un res alhora, perquè no té precedents, encara que sí infinitat de referents. És un trencadís, la suma de trossets de moltes coses que la seva directora, la Laura Gutiérrez es va anar trobant pel camí de la vida, i va anar seleccionant amb afany, perquè va sentir que cadascun d’aquests trossets era part d’ella i ara està tractant tractant d’unificar-los. 

Més info:
www.la-sala-mi-com

Thaïs Tel de La Terca

Del vidre a motlles, la Thaïs Tel de La Terca treballa amb multiciplidad de llenguatges plàstics de diferents tècniques i materials, realitzant pintures, il·lustracions, motlles, escultures i tot això connectat directament amb les seves emocions i pors submergides en el seu inconscient.

Li agrada la idea del silenci, de l’estripi intern, del buit el color i sobretot de despullar-se ensenyant les seves entranyes mes profundes. Té l’estudi al TONA’LH, un espai on conviuen varis asrtistes del Districte Cultural de L’Hospitalet.

Més info a:
www.laterca.taller

El Pumarejo

Creat al 2015, El Pumarejo és una associació sense ànim de lucre del Districte Cultural de L’Hospitalet. Té com a missió la incubació de moviments culturals emergents, oferint a creadors un espai per a desenvolupar-se a nivell artístic i professional, fomentant la revaloració de les arts, el comerç just en la cultura i impulsant la projecció i mobilitat dels projectes. Tot això, buscant sempre participar en el desenvolupament cultural de la comunitat amb intervencions específiques que promoguin el descobriment de l’art en totes les seves facetes.

Més info:
www.elpumarejo.org

Glòria Gómez de Tres Pasos Estudio

Tres Passos Estudio és un espai de treball en el qual conviuen quatre artistes de diferents disciplines; arts plàstiques com la pintura i l’escultura, joieria contemporània i restauració de mobles i objectes.
A més de ser un lloc de creació, a Tres Passos Estudi ha dissenyat un espai d’exposició per a mostrar el treball de cadascuna de les dones que integrem aquest col·lectiu.
Tres Passos Estudi és un espai de trobada, de cerca, eclèctic i obert a establir contactes amb altres col·lectius amb els quals conviuen a l’Edifici Freixas del Districte Cultural de L’Hospitalet.

Més info:
http://trespassosestudio.com

German  Consetti

L’obra de l’escultor German Consetti té un marcat caràcter ritual, amb referències a l’art primitiu, a l’art indígena i a la simbologia de totes les religions. A través de materials com el metall, la fusta, la ceràmica i la pintura, aquest escultor manifesta objectes que sorgeixen del desenvolupament personal i la reflexió entorn dels grans temes de la vida.

En German està instal·lat a l’Edifici Freixas, on conviu amb altres artistes del Districte Cultural de L’Hospitalet.

Omar Finiol de Dédalo Estudio Creativo

Omar Finol és la persona darrera del projecte Dédalo Estudio Creativo, un espai de coworking destinat a impulsar el desenvolupament de persones creatives que necessiten espais i eines específiques per a dur a terme les seves propostes.

Un lloc ideal per a dissenyadors, artesans, artistes i entusiastes de bricolatge que necessiten donar curs a la seva imaginació i desenvolupar els seus projectes de principi a fi, i fins i tot tenir l’oportunitat de començar el seu propi negoci ja que també compta amb la infraestructura per a generar un espai administratiu.

Més info:
https://www.facebook.com/Dedaloestudiocreativo

Marcos Romero

Marcos és un escultor que treballa des de l’espai creatiu FREIXAS. Ell mateix es defineix com “cercador de tresors amagats” en boscos, platges i rius;. Un artista que revela la bellesa de la pedra, el metall i la fusta. Un home que estima la terra i desitja contactar amb les seves arrels. Va néixer a Barcelona en 197 i  a l’inici de la seva expressió creativa va ser la pintura, i la seva inspiració àngels i arcàngels. Més tard va descobrir la seva passió per la naturalesa pintant deserts, formigues i abelles, amb els quals va tancar un cicle pictòric. En 2006 reneix com a escultor.

Més info:
http://www.marcosromerogallardo.com