Entrevistes

Com cada any, el CREA vol donar a conèixer els agents artístics i culturals que habiten el Districte Cultural. Enguany i per primera vegada presenta un innovador programa especial CREA 2021 presentat per la periodista dels Mitjans de Comunicació de l’Hospitalet Laura Alsina amb entrevistes i actuacions musicals que s’emetrà el divendres 29 a les 20 h per Televisió de L’Hospitalet amb redifusions els dies dies 30 i 31 d’octubre i l’1 de novembre.
Les entrevistes a agents de la ciutat estaran conduïdes pel periodista de RNE José María Carrasco, qui visitarà els seus espais de treball per parlar del Districte Cultural i la vida creativa a la ciutat.
El dilluns 1 de novembre estaran disponibles des d’aquesta pàgina i en el canal de youtube del Cultura LH.
Els agents entrevistats són Miquel Aparici, qui va començar com a dissenyador gràfic i guionista fins que va emprendre la seva aventura artística; Saúl Baeza, director creatiu de Does Works; Sergi Delgado de Mood Factory, i Isabel Servera, artista visual mallorquina resident a Barcelona.
El programa especial, que té lloc a Planta Uno -llar del Crea 2021-, també comptarà amb tres actuacions musicals, el grup Habla de mí en presente, un conjunt musical festiu i poètic amb la technorumba com estil de vida. En el marc del CREA la boyband presentarà una cançó inèdita del seu primer àlbum d‘estudi. SIBIL.LA3, grup de hip hop de Barcelona format per Lia Kai, Marcelus i Kidd Pasto, que presentaran el seu últim tema “Rosas y pistolas”. Finalment, actuació de Ca  la Vidala, trobada performativa d’aquest moviment creatiu on ballen lván Góngora, Marina Miguel i Laura Mestres.

Miquel Aparici

Va estudiar a l’Escola Massana de Barcelona i va iniciar la seva trajectòria professional com a dissenyador gràfic, una labor que va compaginar amb la redacció de guions per a còmics i televisió. A finals dels 90 va emprendre la seva aventura artística utilitzant utensilis d’antics oficis artesans, així com motlles i objectes en desús de fusta i metall, mitjançant la tècnica de l’assemblatge. Des de llavors ha elaborat més de 350 peces.
A més d’exposar en diverses galeries de Barcelona l’obra de Miquel Aparici ha viatjat a ciutats de tot el món com Nova York, Miami, Copenhaguen, Amsterdam, Friburg, Madrid, Viena i Milà, entre altres.

Més info a:
https://miquelaparici.com

Does Works

Saúl Baeza és director creatiu de DOES, Fundador i Editor en cap de “VISIONS by” , director de continguts VIBE i comisari de Understanding Design. Mentre és professor a la Universitat Elisava de Barcelona de Disseny i Enginyeria també investiga identitats funcionals i digitals amb el “Future Everyday Research Group (TU Eindhoven Research) i “Futures Now” Research Group (Elisava Research). Ha estat professor visitant a universitats internacionals i institucions educatives com Central Saint Martins i London College of Communication (UAL), Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya (IAAC), Universitat RMIT de Melbourne o Universitat Pascual Bravo de Medellín (Colòmbia), entre d’altres

Més info a:
https://www.does-work.com

Mood Factory

Després de treballar en el departament de màrqueting i comunicació de diferents companyies discogràfiques del 94 al 2002, Sergi Delgado comença a oferir els seus serveis de manera independent creant Presenta Produccions i portant a grups com Chambao i Muchachito Bombo Inferno.
L’1 de març de 2012, 13 dies abans del tancament per la pandèmia del COVID-19, es fa càrrec de Mood Factory, un projecte pensat per a cuidar dels músics professionals i amateurs amb un espai de 700m2 de sales d’assaig insonoritzades.

Més info a:
https://moodfactory.club

Isabel Servera

És una artista visual mallorquina resident a Barcelona. El seu treball se centra en la pràctica pictòrica i en processos que impliquen repetició, acumulació i rutines portades a l’extrem. És llicenciada en Belles arts per la UB, on també ha cursat un màster de Produccions Artístiques i Recerca. Entre les seves exposicions destaquen: Fer temps, individual en la Fundació Arranz-Bravo (l’Hospitalet de Llobregat, 2019), Premi de Pintura Fundació Vila Casas (Barcelona, 2019), Premi de Pintura Guasch Coranty en Centre d’Art Tecla Sala (2018 i 2015) i Tabula Rasa o la (im)possibilitat de construir una generació en Museu És Baluard (Mallorca, 2014).

Més info:
http://www.isabelservera.com

David Quirós

Entrevista para el  CREA 2021 al tinent d’alcadia Àrea educació, innovació i cultura de L’Hospitalet de Llobregat.